Obituary: Herpetological Review

The Herpetological Review published reflections from a number of Professor Gans’ colleagues and friends. This includes Kraig Adler, Herb Rosenberg, R. Glenn Northcutt, Aaron M. Bauer, and Christopher J. Bell.
Articles include

  1. Carl Gans (1923–2009) and the Integrative Biology of Reptiles
  2. Carl Gans: The Buffalo Years of 1961–1967
  3. Carl Gans: The Ann Arbor Years
  4. Reminiscences of Carl Gans
  5. Carl Gans: The Austin Years 1997–2009

Ifølge markedsundersøgelsesinstituttet IQVIA var det kun antallet af grønne recepter, der steg (med 2,3 %), mens antallet af de øvrige recepter Advarsler, information omkring overdosis faldt, især GKV-recepterne (med 2 %) (figur 3). Samtidig tegnede de grønne lægemidler sig for en tredjedel af alle recepter på håndkøbsmedicin i 2018.

The full text can be found in Gans Obituary in Herpetological Review.